Du som loggar in med BankID på fil eller via dosa behöver först välja Mobilt BankID och därefter välja BankID innan du matar in ditt personnummer för att komma in. Vi jobbar på att rätta till detta och beklagar strulet som uppstått.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen till HSB Norra Stor-Stockholm

Radhus i projektet Idrottsparken i Nykvarn

Hur ser ditt drömboende ut?

HSB bygger över hela landet. Upptäck våra nyproducerade lägenheter och parhus, och extra trygga bostadsköp.

Köp bostad

Öppna dörren till ditt nya hem hos HSB. Från norr till söder erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för livets alla faser.

Hyr bostad

Upptäck HSBs 25 000 hyresrätter – bra bostäder för dina behov över hela Sverige. Välkommen hem!

Har du frågor om avier och kontrolluppgifter?

Läs mer om hur det fungerar här.

Kontakt under covid-19

Läs mer om hur du kontaktar oss under nuvarande omständigheter här.

Förvaltning

HSB Förvaltning täcker allt som en förening kan behöva hjälp med inom ekonomi, fastighetsdrift och underhåll.

Medlem

Allt om vårt medlemskap och de många möjligheterna har vi samlat här.

Utbildning

Utbildning är en hjärtefråga för oss på HSB. Vi vet att det är både enklare och roligare att driva en bostadsrättsförening om du behärskar ditt uppdrag.

Föreningsstyrning

Varje medlem i HSB är delägare i verksamheten med rätt att påverka och delta i beslutsfattandet. Här hittar du information om hur HSB Norra Stor-Stockholm styrs.

Fler nyheter från HSB

loading gif
 • 21 januari 2022
  Den 20 januari meddelade regeringen att de har tagit fram ett förslag om återinförande av den tillfälliga lagen för underlättande av stämmor. Lagen, som upphörde att gälla vid årsskiftet, hade som syfte att underlätta genomförandet av bolags- och föreningsstämmor på ett sätt som begränsar risken för spridning av covid -19.
 • 18 januari 2022
  År 2045 ska HSBs nyproduktion vara verkligt hållbar i alla sina processer. Ett led i det är att nyproduktionen senast 2040 ska vara helt klimatneutral. Den 1 januari infördes ett maxtak för klimatpåverkan i samtliga nyproduktionsprojekt.
 • 14 januari 2022
  Sedan den 12:e respektive 19:e januari 2022 gäller nya restriktioner och rekommendationer för att begränsa smittspridningen av covid-19. Det i kombination med att den tillfälliga stämmolagen upphört att gälla väcker många frågor i bostadsrättsföreningar inför planeringen av årets stämmor, särskilt för de som har brutet räkenskapsår och ska genomföra stämmor den närmaste månaden.
 • 14 januari 2022
  Vid årsskiftet stängde ansökningstiden för HSB Skånes hållbarhetsbidrag. Bidraget kan sökas av bostadsrättsföreningar som är medlemmar i HSB och som under året som gått har genomfört hållbara åtgärder i sin förening. Nu kan vi konstatera att antalet ansökningar är det största sedan bidraget instiftades.
Visa alla nyheter