Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ekonomisk förvaltning som sparar tid och pengar

Ekonomisk förvaltning handlar förstås om att få koll på bostadsrättsföreningens ekonomi. Men det är inte allt. Det handlar också om att frigöra tid för styrelsen, skapa trygghet för de boende, planera inför framtiden och sist men inte minst – öka värdet på fastigheten och alla lägenheter i den.
mainimage

Vad ingår i ekonomisk förvaltning?

Med HSB Stockholm som partner får ni stenkoll på föreningens ekonomi. Paketlösningen Ekonomi bas löser allt grundläggande i den löpande ekonomin – från avisering av avgifter och fakturahantering till löpande bokföring och deklaration. Ni kan även skräddarsy avtalet genom att addera tilläggstjänster som exempelvis verksamhetsanalys, eller få hjälp med att förhandla ränta.

 

Nyckeltalen visar vägen till besparingar

Genom analyser av era ekonomiska nyckeltal kan vi se vad ni är bra på. Vi kan även se var det finns utvecklingspotential och vilka fastighetsinvesteringar ni skulle tjäna på att göra - så att ni kan sänka höga kostnader och spara pengar varje månad. 

Istället för att bara låta ekonomin flyta på skapar vi en hållbar, långsiktig ekonomisk plan för er bostadsrättsförening, som går hand i hand med er underhållsplan.

Alltid nära

Hos oss får ni alla digitala verktyg som behövs för att ni smidigt ska kunna sköta styrelsearbetet när och var ni vill. Med lokalkontor över hela Stockholm är vi alltid nära och kan vara med på styrelsemöten och stämmor som ett extra stöd eller för att presentera bostadsrättsföreningens ekonomi. Vi erbjuder helt enkelt allt inom fastighetsekonomi och skräddarsyr den ekonomiska förvaltningen efter era behov. Rätt ekonomisk förvaltning gör skillnad - från första dagen och på sista raden.

Kontakta oss om ekonomisk förvaltning

Vill du veta mer om hur HSB Stockholm kan hjälpa er med ekonomisk förvaltning, eller få mer information om våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltning? Vi erbjuder tjänster i hela Stockholm, Järfälla, Haninge, Täby, Tyresö, Solna, Upplands Väsby, Upplands-Bro, Sollentuna och Nacka. Fyll i vårt formulär, så hör vi av oss!  

Tjänster inom ekonomisk förvaltning

verksamhetsanalys

Verksamhetsanalys

En prognos över hur er ekonomi kommer att utveckla sig under kommande tio år.

jämför nyckeltal i brf

Nyckeltalsanalys

Jämför kostnader och spara pengar.

ränteförhandling

Förhandla ränta

Vår storlek är vår styrka. Inte minst när det kommer till att förhandla med banker.

löpande ekonomi

Löpande ekonomi

Löpande redovisning, bokföring, budget och bokslut inklusive flerårsprognoser.