Just nu har vi tekniska störningar som påverkar möjligheten att bli medlem digitalt här på webbsidan. Tjänsten kan inte verifiera några personnummer. Vi jobbar på en lösning.  Vänligen återkom vid ett senare tillfälle och fullfölj din ansökan.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Kurskalendarium i Stockholm

Här kan du se och anmäla dig till våra kommande kurser, temaföreläsningar och webbinarier. Kalendariet uppdateras löpande, så håll utkik!

Klicka på en aktivitet för att läsa mer om vad den innehåller och anmäla dig. I menyn hittar du tidigare inspelade digitala kurser och webbinarier, titta när det passar dig!


Våra kurser riktar sig till dig som är förtroendevald i en bostadsrättsförening och är kostnadsfria för HSB Stockholms medlemsföreningar.
För dig om inte är förtroendevald i en HSB-bostadsrättsförening utgår en kostnad om 3500 kr exkl moms per deltagare.

Under 2024 kommer vi att börja ta ut en avgift vid sen avbokning och ej nyttjad kursplats.