Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Nätverket Ung och engagerad

Är du ung och intresserad av styrelsearbete? Kanske är du redan förtroendevald, eller på väg att bli invald i en styrelse?

Till nätverket, ung och engagerad, som har cirka fyra träffar per år, bjuds du som är under 35 år in. Tanken är att du som redan är förtroendevalda ska kunna träffa andra med liknande uppdrag för att utbyta erfarenheter, men även personer som inte redan har styrelseuppdrag är välkomna till träffarna i hopp om att de ska få upp ögonen för vad styrelsearbete innebär och vilka fördelar detta kan ge i andra sammanhang.

Vi träffas cirka fyra gånger per år och varje träff har ett tema som dels är användbart i ditt styrelsearbete, men som även är användbart i andra delar av livet. Exempel på teman är personlig utveckling, problemlösning, kommunikation, stresshantering och engagemang.

Våra träffar och vad de innehåller hittar du i kalendariet på hsb.se.

Nyfiken på vad tidigare träffar haft för tema? Klicka här för att läsa mer.