Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Tema Trygg och säker brf - HSB Södertörns brf-styrelsekonferens 2024

Tillsammans med er vill vi skapa en arena där vi samtalar om hur styrelser i bostadsrättsföreningar och samfälligheter kan och bör agera för att öka tryggheten i föreningar och närområden, men också vad man kan göra för att minska risken för att den egna föreningen används i bedrägliga syften.

Tillsammans med en handfull utvalda samarbetspartners arrangerar vi sedan många år tillbaka en uppskattad konferens. Ambitionen är alltid att bjuda på en mix av möjligheter till nya kunskaper, erfarenhetsutbyten och möten med nya och gamla bekantskaper. 

Brf-styrelsekonferensen ger dig och din styrelse möjligheter till erfarenhetsutbyte med andra förtroendevalda i bostadsrättsföreningar eller samfälligheter och nya kunskap genom föreläsningar och intressanta kunskapsdelningar. Under konferensen deltar också medarbetare från HSB Södertörn som gärna bollar idéer och tankar, liksom våra ofta mycket uppskattade avtalsleverantörer och samverkansparterns. 

Anmälan är öppen

Du kan anmäla ditt intresse för att delta genom att följa den här länken. Vi kommer då att återkomma till dig lite längre fram och be om lite mer information om ditt deltagande.

Finns det ett färdigt program?

Programmet håller på att tas fram i detta nu. Har du eller din styrelse önskemål på föreläsare eller ämnen som ni vill att vi tar upp så är nu rätt tid att höra av dig till oss med dem. Maila i så fall oss på info.sodertorn@hsb.se Märk gärna mailet brf-styrelsekonferens så kommer mailet direkt till oss som arbetar med konferensen.