Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Elbilsladdning – laddstolpar för bostadsrättsföreningar

Funderar ni på att installera elbilsladdare eller laddbox i er förening men vet inte hur ni ska gå tillväga? Då kan ni beställa en förstudie av oss. Vi erbjuder hjälp med installation av laddstolpar, fordonsladdare och/eller laddboxar i Sundsvall, Gävle, Östersund och alla andra orter där vi har medarbetare på plats för att hjälpa er.

Elbilsladdning – framtidssäkert med elstolpar för bostadsrättsföreningen

Vi besöker er förening och tittar på era förutsättningar för laddstolpar och kommer med förslag på lösning för er förening. Förstudien kan ni använda som grund för att sedan ta in priser på installation eller så hjälper vi er med det också.

Hur ska en brf tänka om elstolpar?

Det finns många frågor att reda ut i samband med att en bostadsrättsförening planerar att skapa och/eller bygga ut sitt bestånd av elstolpar. Vi rekommenderar att ni skapar ett team med oss på HSB, innan ni fattar beslut, som både kan hjälpa er med de tekniska och ekonomiska beräkningarna.

Kontakta oss om förstudie fordonsladdning för brf

Vi erbjuder förstudier för fordonsladdning för brf i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sandviken, Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn, Härnösand, Ljusdal, Sollefteå och Ånge.

Vill du veta mer om fordonsladdning eller om någon av våra övriga energitjänster? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss!

Detta ingår i förstudien av elbilsladdare för brf:

  • Lagar och regler
  • Lämplig placering av laddboxarna
  • Rekommendation av märke på laddboxar
  • Antal laddboxar
  • Hur ni ska ta betalt för elförbrukningen
  • Finansiering av installationen
  • Laddhastigheter
  • Hur ni gör för att söka bidrag