Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Köpa bostad av HSB – så funkar det

Välkommen att hitta hem hos HSB. Vi bygger nya bostäder över hela Sverige där trygghet och hållbarhet står i centrum. Det här kan du förvänta dig när du köper bostad av oss:
  • Fast pris – du slipper budgivning.
  • Bekvämlighet – inga renoveringar behövs i ditt nya hem.
  • Noga utvald inredning – stil och kvalitet som är hållbar över tid.
  • Kvalitet – du får ett boende med hållbar profil och ett sunt klimattänk.
  • Trygg ekonomi – vi har ekonomiska garantier och underhållsplaner.
  • Trygg brf – din bostadsrättsförening får stöd i styrelsearbete och förvaltning.
  • Förmåner – du och din brf får många erbjudanden genom ert medlemskap i HSB.

HSBs Trygghetsforsäkring ikon

Extra trygga bostadsköp

Skydda dig mot oförutsägbara händelser före och efter tillträdet med HSBs trygghetsförsäkring. Håll utkik efter symbolen – då vet du att den ingår i ditt bostadsköp.

Spargris ikon

Förtur till ditt nya hem

Bli bosparare idag för att få förtur till ditt bostadsköp. Våra nybyggda bostäder erbjuds i första hand till HSBs bosparare och medlemmar.

Ikon för kretslopp med löv i mitten

Hållbara bostäder

HSB bygger nya hem med stor hänsyn till miljö och klimat. Många av våra bostäder byggs enligt certifieringen Miljöbyggnad Silver. Det innebär till exempel att bostäderna planeras med högt ställda energikrav. 

Hitta ett hem att längta till

I snart 100 år har vi jobbat hårt för att skapa bättre, smartare och mer trivsamma hem. Upptäck våra nya bostäder från norr till söder.