Kontakt

Fastighetsskötare och felanmälan

 

Vår fastighetsskötare kan vara behjälplig med det mesta och du når fastighetsskötaren genom att maila eller ringa HSB Kund- och Medlemsservice alternativt besöka fastighetsskötaren under mottagningstid. När det gäller brister i föreningens gemensamma lokaler ska du felanmäla det. Följande ärenden kan fastighetsskötaren hjälpa dig med!

 

- Praktiska utföranden så som kvittering av nyckelbrickor och bokstäver till brevinkastet, tillgång till elskåp i källaren osv. Besök fastighetsskötaren.

- Glömt lösenord till bokningssidan för tvättstugor med mera? Besök fastighetsskötaren.

Skräpigt i närmiljön? Är det skräpigt på gatan eller står möbler eller skräp i källare eller i trapphus kan du felanmäla det.

- Ärenden som gäller brister i föreningens gemensamma lokaler t ex trapphus, tvättsttuor, cykelrum, vindutrymmen, källare, gårdar osv. Felanmäl!

Vid inbrott i allmänna utrymmen, så som källare och vindar, är det viktigt att dels polisanmäla händelsen och dels felanmäla. 

- Frågor om exempelvis ventilation, värme och vattenskador. Felanmäl!

 

Kontaktuppgifter fastighetsskötaren

Kontakt och felanmälan: Klicka här
Telefon (växel): 010 - 442 11 00
Mottagning: tis 8:00-8.30, tors 17.00-17.45
Adress: Thorildsvägen 2-4

 

Jourmontör

 

Vid akuta fel under kväll (efter 16:00) eller helg kontaktas föreningens jourmontör. Varje uttryckning kostar föreningen minst 2.000 kronor så ring inte i onödan. Observera att kostnaden kan komma att vidarefaktureras dig som medlem om uttryckningen inte är akut eller om det avser reparation som medlemmen själv ansvarar för. 

 

Kontaktuppgifter jourmontör

Telefon: 08 - 657 77 20 

 

Information om ditt boende – Nabo

 

Brf Kalkonen har Nabo som förvaltare sedan januari 2023. Boendefrågor så som frågor rörande avier, överlåtelser (köp och sälj), ansökan om medlemskap panter samt lägenhetsutdrag hanteras av Nabo Boendeservice:

Nabo Boendeservice
 https://portal.nabo.se/kundportal/login

Logga in med BankID och se till exempel alla dina avier eller skapa ett nytt ärende till oss via kundportalen.

Telefon: 010 - 288 00 27

E-post: 
boende@nabo.se

Öppet vardagar mellan 09:00 - 12:00

Är du osäker på vart du ska skicka dokument? Eller behöver du kanske en blankett? Se mer info under vanliga frågor.
 https://nabo.se/vanliga-fragor

 

Underhåll av lägenheten Du som medlem ansvarar och bekostar själv att hålla lägenhetens inre med tillhörande utrymmen i gott skick. Föreningen ansvarar för husets skick i övrigt. 

För tydligare riktlinjer om vilket ansvar som ligger på bostadsrättsinnehavaren respektive föreningen hänvisas till stadgarna. Dessa hittar du under fliken Om föreningen.

 

Föreningens styrelse

 

Styrelsen är valda av föreningens medlemmar och bedriver föreningens verksamhet. 

 

Ärenden som skickas till styrelsen:

-       Ansökningar om upplåtelse i andra hand.

-       Synpunkter kring och frågor om föreningen.

-    Förfrågningar om att hyra någon av föreningens lokaler.

 

Vänligen notera att om du har mailat oss gällande ärenden som skall hanteras av Nabo eller av HSB (se ovan), så kommer styrelsen inte att besvara meddelandet. Vi som fått ert förtroende att sitta i styrelsen gör det vid sidan av våra huvudsakliga sysselsättningar och det är därför inte alltid möjligt att återkomma omgående då en del svar kräver visst förarbete. I en del fall behöver vår förvaltare eller fastighetsskötare också kopplas in. BRF Kalkonen är en stor förening med 548 lägenheter och över 40 lokaler samt flera större pågående underhållsprojekt.

 

Kontaktuppgifter styrelsen

E-post: styrelsenkalkonen@gmail.com
Adress: Thorildsvägen 2-4, 112 43 Stockholm

 

Skadedjur

 

 

Om skadedjur uppmärksammas ska detta anmälas till Anticimex genom att kontakta 08-19 00 30. Uppge att föreningens fastigheter är försäkrade genom Folksam och föreningens organisationsnummer är 702001-0653. Skadedjursärenden ska även felanmälas till fastighetsskötaren, se kontaktuppgifter ovan.