Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Medlemsaktiviteter

Som medlem i HSB Stockholm har du möjlighet att delta på våra medlemsaktiviteter som anordnas flera gånger per år. Vi erbjuder allt från föreläsningar till biovisningar. Inbjudan till medlemsaktiviteterna skickas ut via mejl så se till att registrera din e-postadress i Mitt HSB för att få våra utskick.

Som en del av våra medlemsaktiviteter erbjuder vi ett antal digitala kunskaps- och inspirationsföreläsningar. För att se föreläsningarna behöver du logga in på Mitt HSB. 

Digitala föreläsningar

Färgsättning och materialval

Färg, tapeter och tyger kan göra stor skillnad för upplevelsen i ett hem, men det är inte alltid så lätt att hitta rätt. I den här sändningen har vi träffat Ulrika Höglund som är färgsättare på Måleributiken i Alvik. Hon guidar oss genom djungeln av olika färger, mönster och material. Välkommen att inspireras du också!

Se filmen i Mitt HSB

Intresserad av styrelsearbete?

Är du intresserad av att sitta i styrelsen i din bostadsrättsförening, men vet inte riktigt vad det innebär och vad du behöver kunna? I den här föreläsningen berättar Petrus Jansson, verksamhetschef på HSB Stockholm om styrelsearbetet. Lär dig om olika roller i styrelsen, ekonomi, lagar och regler, m.m.

Se filmen i Mitt HSB

Kom igång med ditt bosparande

Ett webbinarium om HSBs bosparerbjudande. Jonas Palmberg, medlemschef på HSB, träffar Danske Banks familjeekonom Jennie Sandén och pratar om hur du på bästa sätt kommer igång med ditt bosparande. De pratar även om att spara till barn och barnbarn och hur många bosparpoäng som kan behövas för att få en hyresrätt.

Se filmen i Mitt HSB