Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Bostadsrättsförening

Genom ett medlemskap i HSB blir styrelsearbetet enklare och roligare. Ni är heller aldrig ensamma. En hel organisation med lång erfarenhet och bred kompetens inom alltifrån föreningskunskap till förvaltning står bakom er.

Allt det här ingår i medlemskapet

Kurser för styrelseledamöter och brf

Utbildning

En välutbildad styrelse är grunden för att bostadsrättsföreningen sköts på ett tryggt och hållbart sätt. Vi har både fysiska träffar och digitala kurser och webbinarier.

Juridisk medlemsrådgivning

Juridisk rådgivning

Som medlem i HSB ingår kortare kostnadsfri juridisk rådgivning. Ni kan också anlita våra föreningsjurister till rabatterat arvode.

Stöd till styrelsen

Våra ombudsmän har mångårig erfarenhet och kan hjälpa er, oavsett om det gäller stadgar, rökning på balkong eller hur man får ett mer effektivt styrelsearbete. 

HSB-ledamot

Som medlemmar får ni en ordinarie ledamot från HSB i er styrelse. Genom HSB-ledamoten får ni goda råd, stöttning kring lagar och regler och kontakt med alla kompetenser inom HSB.

Brf-hemsida

På er kostnadsfria hemsida kan ni enkelt lägga upp dokument, kontaktuppgifter, information om städdagar och annat som är bra att veta. Både för de boende och de som inte ännu bor i föreningen.

Erbjudanden och samarbetsavtal

Tack vare våra samarbetsavtal med noggrant utvalda leverantörer har brf-medlemmar i HSB alltid tillgång till förmånliga erbjudanden. 

Medlemstidning

Digitala nyhetsbrev och vår uppskattade tidning Hemma i HSB, som är fylld av inspiration och kunskap.

Möjlighet att påverka

Möjlighet att påverka genom distriktsverksamheten som arbetar för medlemmarnas intressen.

Mitt HSB

Mitt HSB är styrelsens digitala arbetsplats. Här kan ni samarbeta med gemensamma dokument samt ha koll på ärenden, ekonomi, köhantering med mera.