Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ung & engagerad

Är du mellan 18 och 35 år och intresserad av personlig utveckling? Då är nätverket Ung & engagerad något för dig!

Nätverket vänder sig till dig som är intresserad av att utveckla ditt styrelsearbete, arbetsliv eller privatliv. Inom ramen för nätverket kommer HSB Sydost att löpande bjuda in till nätverksträffar, föreläsningar och workshops som inspirerar och engagerar!

Det kostar ingenting att vara delaktig i nätverket och du är välkommen att delta på de träffar du själv önskar. 

Vill du vara med i nätverket och få uppdateringar och inbjudningar direkt till din e-post inför kommande aktiviteter, träffar, eller seminarier?
Klicka då på knappen ovan och fyll i formuläret!

Har du idéer eller frågor?

Har du tips och önskemål på ämnen eller andra frågor som berör nätverket är du välkommen att kontakta oss!
Se kontaktuppgifter nedan.

Kontakta oss

Aktuella aktiviteter

Mental hållbarhet i den pressade vardagen

 - föreläsning med Trine Grönlund

Torsdagen 17/11 kl 17:00-19:00 i Kalmarsalen, Kalmar

Anmäl dig här till en inspirerande kväll med Trine Grönlund som grundare av det mentala gymmet innergi.se. Hon bjuder på en föreläsning där hon hjälper oss att träna upp vårt fokus, vår hjärna och vår mentala hälsa. Handfasta, värdefulla tips varvas med aktuell hjärnforskning, konkreta ”cases”, påfyllande energi, samtal och egen reflektion. 

I samband med föreläsningen serveras lättare mat och dryck. Kvällen är kostnadsfri.