Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Tryggare styrelse med rätt utbildning

Utbildning är en hjärtefråga för oss i HSB. Av erfarenhet vet vi att det är både enklare och roligare att driva en bostadsrättsförening om man känner att man behärskar sitt uppdrag. Välutbildade förtroendevalda ger stabila föreningar och trygga medlemmar.


Utbildningar

Vårt kursutbud följer styrelsens verksamhetsår med ständigt aktuella kurser och möter även upp kompetensbehov för specifika roller i styrelsen. Under året erbjuds utbildningar bland annat för dig som är ny i styrelsen, ny ordförande, sekreterare och valberedning. 

Se aktuella utbildningar och seminarier i vårt kalendarium. Håll även utkik i våra digitala nyhetsbrev!

Vad behöver er styrelse?

Vi på HSB Sydost är över­tygade om att väl utbilda­de förtroendevalda ger trygga föreningar. Men ibland kanske din styrelse behöver något annat. Kanske har ni behov av att fördjupa era kun­skaper inom ett särskilt arbetsområde eller av att utveckla ert arbetssätt? 

Då erbjuder vi skräddar­sydda insatser – tillsammans med er i styrelsen lägger vi upp en plan som är formad utifrån just era behov. Tema, tider och antal träffar varierar och planeras utifrån era önskemål.

Onlineutbildningar

Sedan 2019 erbjuder vi på HSB Sydost en del av utbildningsutbudet online så att du kan ta del av det när och var du vill. 

Anmälan sker via Mitt HSB, nyhetsbrev eller via direkt inbjudan. Det enda du behöver är en internetuppkoppling och en dator, mobil eller surfplatta. Precis som med våra övriga utbildningar är onlineutbildningarna en kostnadsfri medlemsförmån.

När du anmäler dig till en onlinekurs kommer du tilldelas en länk inom en vecka. Länken är aktiv i 30 dagar från det att du har mottagit den. Efter 30 dagar behöver du anmäla dig på nytt. Du kan själv välja när du vill starta din kurs inom dessa 30 dagar. Dessutom har du möjlighet att pausa kursen och fortsätta vid ett annat tillfälle. Vid avslutad kurs tilldelas du ett kursintyg. 

Kursutbudet kommer att kontinuerligt utökas så håll utkik!

 

Kontakta oss

Har ni frågor eller önskemål om utbildningar, hör gärna av er till Aster Boberg Menghestu, medlemsansvarig på HSB Sydost. Aster nås på  telefon 010-451 31 80 eller aster.boberg@hsb.se.