Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsförvaltning som gör skillnad

Vi erbjuder er bostadsrättsförening kompetent fastighetsförvaltning i Kalmar, Karlskrona och Växjö med omnejd. Tack vare en lång erfarenhet och vår samlade kunskap kan vi ge er den bästa fastighetsförvaltningen. Hos oss är er förening i goda händer. Vi hjälper er - där det behövs, när det behövs!


Vårt erbjudande sträcker sig från fastighetsförvaltare, ekonomi och administration, fastighetsservice, till projektledning och underhållsplan. HSBs fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningen är en enkel lösning på många problem - det är ett prisvärt och tryggt erbjudande, oavsett om ni är medlemmar i HSB eller inte. 

Våra tjänster finns i olika storlekar för att tillgodose olika föreningars behov, storlek och ambitionsnivå. Vi skräddarsyr ett upplägg anpassat efter just din förenings behov och önskemål. Kanske önskar ni hjälp med elbilsladdning eller funderar på att göra ett stambyte, men vet inte var ni ska börja? Eller behöver ni hjälp med er fastighets energideklaration och förslag på åtgärder för att minska er energianvändning?

Kontakta oss så tittar vi på vilken lösning som passar just er!

Kontakta oss om fastighetsförvaltning

Vi erbjuder fastighetsförvaltning i Växjö, Alvesta, Älmhult, Vimmerby, Åseda, Olofström, Ronneby, Nybro, Kalmar, Öland, Karlskrona, Karlshamn, Sölvesborg, Oskarshamn och Västervik.

Vill du veta mer om våra tjänster inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss!

Ja, kontakta mig!

 

Vilket behov har ni?

Ekonomi och administration

Att lägga ekonomi och administration externt kan vara både bekvämt och lönsamt. Få hjälp med alla ekonomiska delar i er brf.

Förvaltartjänst

En HSB-förvaltare arbetar som fastighetsägarens högra hand. En professionell förvaltare har god kunskap och erfarenhet vilket ger alla en grundläggande trygghet.

Fastighetsservice

Med stort engagemang underlättar våra medarbetare din förenings skötsel av utemiljön och trapphusen, såväl som tillsyn av undercentralen och fläkten.

Projekt- och byggledning

När du väljer någon av våra tjänster kan du känna dig trygg tack vare vår långa erfarenhet och breda kompetens. Behovsanpassa genom hela paket eller specifika tjänster.

Hushållsnära tjänster

Att låta oss på HSB komma till ditt hem är tryggt. Det är samma person som gör hembesöket som utför uppdraget.

Energitjänster

Oavsett om det gäller laddstolpar, genomgående analyser, eller bara rådgivning så hjälper HSB Sydost er att energioptimera - för en bättre ekonomi och miljö.

Underhållsplan

En underhållsplan ger en komplett översikt av er förenings framtida underhåll – vilka åtgärder som behöver göras och när de bör göras.

Fastighetsägarens ansvar

Vi på HSB spenderar i snitt två miljoner arbetstimmar på att ta hand om fastigheter varje år. Det ger oss en hel del erfarenhet som vi gärna delar med oss av.