Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen till stora visningsdagen nu på söndag!

19 april 2016 Letar du efter ditt framtida boende? Vi vill uppmärksamma dig om var vi kommer att bygga. Söndagen den 24 april har vi stor visningsdag!

Kom på markvisning mellan klockan 12 och 14 för brf Rosendahl i Mölndal, där kan du även prova vår nya 3D-teknik. På HSBs huvudkontor, Sven Hultins plats 2 mellan klockan 12 och 14 presenterar vi kommande projekt. Några har långt kvar till inflyttning men tiden går fort och vi vill uppmärksamma dig på de områden vi ska bygga i, berätta och visa hur långt vi kommit i planeringen av dessa blivande bostäder.

Två korta presentationer om de kommande projekten hålls med start klockan 12 respektive klockan 13. Det finns plats för 60 personer per tillfälle vid själva presentationerna. Det går inte att anmäla sig i förväg, först till kvarn gäller.

Har du frågor om bosparande? HSB-medarbetare finns på plats för att svara på dina frågor om det också. Det är även möjligt att bli HSB-medlem direkt på plats!

Gå in på hsb.se/goteborg/visning för mer information.