Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Uppdatering 22/6: Stängda kontor fram till 1 september

05 januari 2021 Sedan den 17 mars 2020 är HSB Göteborgs kontor stängda. Med hänsyn till rådande läge i samhället och Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer har HSB Göteborg nu fattat beslut om en delvis återgång till kontoren den 1 september 2021.

Kontoren kommer till en början inte att öppna för spontanbesök utan vi tar endast emot bokade och planerade besök. 

Vi har tagit det här beslutet med omsorg om medarbetare, medlemmar, kunder och andra besökare som kommer till kontoren.

Vi på HSB Göteborg finns självklart fortfarande tillgängliga för dig via telefon, i chatten här på hemsidan och andra digitala kanaler.

Vi fortsätter följa Folkhälsomyndighetens uppmaningar och fram till 1 september jobbar alla medarbetare som kan hemifrån och vi är endast i undantagsfall på kontoret.

Beslutet kan komma att omprövas om restriktionerna från myndigheter och regering ändras. Hemsidan och Mitt HSB uppdateras löpande med aktuell information.