Information från styrelsen september 2019

25 september 2019

Dörrarna; Det har blivit fel färg på dörrarna till gård 7 och 10 vilket innebär att arbetet blir försenat. Så snart vi får besked meddelas berörda om när arbetena kan återupptas.

Tittöga har beställts till samtliga dörrar dessa kommer att monteras när samtliga dörrar är bytta. Detta gäller även de beställda cylindrarna till altandörrarna.

Samtliga extranycklar kan nu hämtas på vicevärdsexpeditionen, som har öppet måndagar kl. 18–19.

Solpaneler; Medlemsmötet den 21 november kommer att inledas med en extrastämma. Styrelsen kommer att lägga fram ett förslag om att vi skall installera solpaneler på en del av våra garagetak som stämman har att besluta om. Mer information kommer i samband med kallelsen till extrastämman.

Laddstolpar; Det pågår även ett arbete med att ta fram ett offertunderlag för en upphandling av laddstolpar för delar av föreningens garage och parkeringsplatser.

Byte av brunnslock; För att underlätta gräsklippningen och rädda axlar på gräsklipparna kommer föreningens samtliga kupolbrunnar att bytas ut mot plana under hösten.

Förrådsdörrarna; Färgen på förrådsdörrarna börjar krita och det är dags att måla om dem om några år. Om du på egen hand vill fräscha upp din förrådsdörr kan du olja den med vanlig träolja!

Antimossbehandling av taken; Firman Rena Tak som var här för fyra år sedan och gjorde rent och målade taken kommer tillbaka under hösten för att gå över taken med antimossbehandling.

Spiskåporna; Föreningens orginalspiskåpor kommer att bytas ut under 2020.