Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Med anledning av rådande pandemi

18 mars 2020 Med omtanke om dig som kund eller medlem och våra medarbetare tar vi för närvarande inte emot besökare på våra kontor. Detta gäller HSB Malmös samtliga kontor.

HSB Malmö har beslutat följande:

  • Vi har ställt in samtliga arrangemang och fysiska utbildningar tills vidare. Vi erbjuder istället digitala utbildningar som du kan läsa om här.
  • Vi har stängt kontoren i Svedala och Trelleborg för besökare tills vidare, men verksamheten bedrivs ändå. Behöver du kontakta oss går det bra att nå oss via telefon eller mejl. 
  • För er som har felanmälan via oss: Nu åtgärdar vi icke-akuta felanmälningar igen. Under en längre tid har vi endast åtgärdat felanmälda ärenden som vi ansett vara ”akuta”.

    Vi ber er att fortsatt kontakta oss om ni eller någon i hemmet skulle uppvisa symtom inför ett bokat möte.

  • Våra medarbetare uppmanas att arbeta hemifrån i största möjliga mån. I de fall där du som kund får besök av, eller träffar, en medarbetare från HSB Malmö kan du känna dig trygg att vi följer alla säkerhetsrutiner. 

Driftsarbeten utförs som vanligt

Vi utför driftsarbeten gällande exempelvis undercentraler, där ingen personkontakt sker, som vanligt.

Tillsyn i lägenheter (om ni har förvaltare/vicevärd hos oss)

Om tillsyn i lägenheter måste göras hanteras den av förvaltaren/vicevärden själv, utan att köpare och säljare medverkar (eventuellt endast ihop med mäklaren efter överenskommelse).

Angående era fastighetskontor (om ni har förvaltare/vicevärd hos oss)

Vi följer de bestämda öppettiderna, men finns inte fysiskt på plats utan arbetar på distans via e-post och telefon. För önskemål om till exempel nycklar/taggar så kontakta oss så löser vi givetvis det.

Var hittar jag mer information?

Om du har frågor eller funderingar så finns vi här för dig. Alla kommunikationskanaler är öppna som vanligt. Vi skickar kontinuerligt ut nyhetsbrev via e-post till våra hyresgäster, styrelseledamöter i HSB Malmö-bostadsrättsföreningar samt kunder.

Önskar du juridisk rådgivning? För dig som är förtroendevald i en bostadsrättsförening är våra jurister redo att svara på frågor, se kontaktuppgifter till juristerna här.

För allmänna frågor, vänligen kontakta våra kolleger i kundsupporten på info.malmo@hsb.se eller telefon 010-442 30 00. 

Med anledning av situationen kan det ta längre tid än vanligt att utföra de dagliga arbetsuppgifterna. Vi tackar för din förståelse och vill även rikta ett stort tack för att vi hjälps åt i denna tid!