Du som loggar in med BankID på fil eller via dosa behöver först välja Mobilt BankID och därefter välja BankID innan du matar in ditt personnummer för att komma in. Vi jobbar på att rätta till detta och beklagar strulet som uppstått.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Anlita en specialist på bostadsrättsjuridik

HSB Malmös kunniga jurister kan ger er allt det stöd ni behöver. De är specialister på bostadsrätts-, förenings- och hyresjuridik. Dessutom har de gedigen erfarenhet av alla typer av de juridiska frågor en bostadsrättsförening kan tänkas ställas inför och hanterar allt från störningar till entreprenadtvister.
Bostadsrättsjuridik

En styrelse får ofta komplicerade ärenden som är svåra att reda ut. Då kan det vara skönt att vända sig till någon som vet vad som gäller.

  • Våra jurister är specialister på bostadsrättsjuridik och hanterar allt från störningar till entreprenadtvister.
  • Enklare och inledande rådgivning är kostnadsfri för medlemsföreningar, därefter erbjuds ett rabatterat arvode.
  • Dessutom delar juristerna med sig av riktlinjer, avtalsmallar och checklistor, exempelvis GDPR-stöd och riktlinjer för andrahandsuthyrning.

Våra juridiska experter

Informationsblad från våra jurister