Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Våra nybyggda bostadsrätter

Att köpa bostadsrätt i HSB har många fördelar. Och det är tryggt! Du vet vad du köper, till fast pris och utan stressande budgivning. Men det är också känslan av att få stänga om sig och vara den första som går över parketten du själv valt. Att fira med inflyttningsmiddag i ditt alldeles nya kök och att sedan gå och lägga sig trygg, medveten om att du slipper tänka på renoveringar och oväntade reparationer.
HSB brf Akvamarinen

HSB bygger nya bostäder med bra lägen, genomtänkt arkitektur, moderna planlösningar och vacker ute- och innemiljö. Vi bygger dessutom i sunda material som ser till hälsans och vårt klimats bästa. Från den första visningen och köpbeslutet till dina personliga inredningsval och slutbesiktningen går tryggheten som en röd tråd. Vi i HSB vill ha nöjda köpare. Därför har vi sett till att göra din affär till en lugn resa med tid för eftertanke och bra magkänsla.
Att du som köpare av en bostad i HSB samtidigt är medlem borgar också för att du blir del i det vi kallar trygg brf, det betyder att din bostadsrättsförening har en långsiktig ekonomisk plan och underhållsplan som ska trygga förvaltningen och din bostads framtida värde.

Att bo tryggt är att bo hållbart

Vi kallar det trygg brf, och det handlar om att du ska bo i en bostadsrättförening som tittar framåt. Det ska finnas en bra ekonomisk plan, en underhållsplan och kunskap i styrelsen om hur man hanterar det dagliga arbetet med förvaltning och underhåll. Din bostadsrättsförening blir medlem i HSB, och det betyder att ni får tillgång till en HSB-ledamot i styrelsen som stödjer och hjälper er i bostadsrättföreningens arbete. Ni får också tillgång till juridisk rådgivning och utbildningar som är en stor trygghet för alla boende i föreningen. Din bostadsrättförening är trygg i HSB, på kort och lång sikt. Tillsammans har vi inom HSB det kunnande och den erfarenhet som krävs för att säkra en god ekonomi och en fastighet i gott skick

Attraktiva och kloka inredningsval för din egen stil

Att flytta in i ett sprillans nytt hem är en mycket speciell känsla. Särskilt om du själv fått vara med och bestämma hur ditt eget boende ska se ut. HSB har mycket bra inredningsval som ger dig ett boende med en stil och kvalitet som är hållbart över tid. Vår miljö och vårt klimat behöver vårt fokus och vi lägger därför allt mer tid och möda på att hitta hållbara material producerade med hänsyn till människor och miljö. Det vinner vi alla på i längden. Om du önskar erbjuder vi ett möte med en av våra inredningskoordinatorer som kan hjälpa dig att skapa en harmonisk helhet i ditt nya hem. Du kan också hålla ett öga på vår stämpel ”Vår favorit” som är lite av den röda tråden för att hålla ihop och skapa en bra inredningsmiljö.

Därför köper du nytt i HSB:

  • Fast pris – du slipper budgivning
  • Ingen renovering – det är bekvämt
  • Noga utvald inredning – bra material för både öga och hälsa
  • Du får ett boende med hållbar profil och ett sunt klimattänk
  • Trygg ekonomi – vi har ekonomiska garantier och underhållsplaner
  • Du och din brf är medlemmar i HSB – ett medlemskap med många förmåner
  • Trygg brf – din bostadsrättsförening får stöd i styrelsearbete och förvaltning

Vill du veta mer om vår nyproduktion?

HSB brf Inre hamnen - Nu är försäljningen igång!

Bo i unika bostäder i ny hamnmiljö - HSB brf Inre hamnen.

Arbetet med Norrköpings nyaste stadsdel är i full gång. Är du nyfiken? Här kan du läsa mer om projektet.

Du kan även läsa om projektet på kommunens hemsida klicka här.

 

HSB Brf Panorama - Kommande!

I Norrköping planeras en ny stadsdel, Inre Hamen. HSB deltar i arbetet och uppför nya lägenheter i vattnets absoluta närhet.

Arbetet med Norrköpings nyaste stadsdel har inletts, håll dig uppdaterad genom att anmäla ditt intresse.

Du kan anmäla intresse här.

Du kan även läsa om projekten på kommuns hemsida, klicka här.