Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Hyresrätter i Stockholm

HSB Stockholm har cirka 4 000 hyresrätter runtom i regionen. Det finns lägenheter i centrala lägen på Kungsholmen, Södermalm och i Vasastan. Vi har även hyresrätter i bra ytterområden som Märsta, Vällingby och Högdalen. Bland våra hyresrätter finns även exempelvis seniorbostäder, ungdomsbostäder, gruppboenden samt kooperativa hyresrätter.

Sök lediga hyresrätter

Här presenterar vi de områden där vi har hyresrätter i Stockholm. Alla lediga lägenheter i Stockholm som finns att hyra hittar du under Sök boende. Där kan du också söka HSBs hyresrätter i hela landet.

Hur lång tid tar det att få en lägenhet?

HSB Stockholm fördelar lediga hyresrätter till bosparande HSB-medlemmar. Antal bosparpoäng som behövs beror på vilka bosparare som är intresserade av just den lägenhet som du söker, så den tid det tar innan du kan få ett hyreskontrakt varierar. På respektive område nedan kan du klicka dig vidare till önskad adress. Där kan du ta del av mer information samt poäng på nyligen fördelade hyresrätter i fastigheten.

HSBs hyresrätter i Stockholm