Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Nya bostäder i Stockholm

Vår nyproduktion i Stockholm vänder sig primärt till HSBs bosparare, vilka är medlemmar som aktivt valt att bospara  i HSB och därmed får förtur till HSBs nyproduktion. Bosparare i HSB får alltid välja först vid säljstart av ett bostadsprojekt. Därefter får andra intresserade medlemmar i HSB välja. Finns det bostäder kvar efter det släpps de till allmän försäljning.

Du hittar vår nyproduktion i Stockholm under Sök boende. Du behöver inte vara bosparare eller medlem för att göra en intresseanmälan eller köpa en bostadsrätt i något av våra projekt.

Aktuella projekt i Stockholm

HSBs nybyggda bostadsrätter i Stockholm

Ny bostad? HSB erbjuder ett brett urval av nybyggda bostadsrätter i Stockholm. Här kan du söka aktuella projekt och hitta ditt nya drömboende.

Bosparpoäng för lägenhetsfördelning

Hur många bosparpoäng krävs för att få välja först?

HSBs bosparare har förtur till våra nyproducerade bostadsrätter. Här kan du se vilka bosparpoäng som har krävts för att få välja lägenhet i aktuella projekt i samband med försäljningen.