Historik - viktigare underhållsåtgärder sedan starten 1963

Säkert är det fler än styrelsen som ibland undrar över vilket år saker och ting genomförts.

En genomgång av föreningens årsredovisningar har resulterat i denna sammanställning. Dokumentet ger information om vilka år större men även mindre underhållsåtgärder genomförts.

Mellan åren 1991- 1992 gjordes exempelvis en större restaurering av fasaderna. Balkongerna breddades och vi fick helt nya entréer genom att portarna flyttades och farstukvistar tillfördes.

Se även bilder från obyggnaden och från taklagsfesten 1992

Renoveringsbilderna är tagna av Arne Waldau. Fotograf till bilderna i taklagskollaget är Marianne Hedström
    Balkongerna byggs ut och glasas in. (foto Arne Waldau)
    Fasadernas betong målas i en varm brun-gul-rosa färgton
    Farstukvistartarna blir ytterligare ett lyft.
    Så här såg Gransätras ursprungsfasad ut.
    Prunkande uteplats med några år på nacken.
    Klicka på bilden så får du, i förstorad version, del av hur den gamla föreningslokalen blev tre nya bostadsrätter.