Entréer/Nycklar/Passerbrickor

Passerbrickor 

För inpassering i entréerna eller för att komma in i tvättstugor, källare, cykelrum och på vinden behöver man en passerbricka. Man får tre passerbrickor per lägenheten men man kan ansöka om att få extra passerbrickor. De kostar då 190 kr styck. Inpasseringen fungerar även vid strömavbrott. 

Vid problem kontakta vår förvaltare.

Porttelefon

För besökare finns det en porttelefon för att komma in i entrén. Uppringning sker via rullistan. Efter klockan 23:00 så går det inte att ringa upp genom rullistan. Istället ska man trycka på "B" och sedan slå in telefonnummret till personen man ska besöka. Vid mottagande av samtal från porttelefonen tryck på 5 på din telefon för att öppna porten. Om du inte vill öppna porten, lägg på luren.Ett tips är att lägga in numret som porttelefonen ringer upp dig på i din mobil så du direkt vet att det är porttelefonen som ringer. 

Porttelefonen använder sig av IP-telefoni och kopplas upp mot det namn och telefonnummer man uppgett på sin kvittens man får när flyttar in. Vid problem kontakta vår förvaltare.

Bomnyckel

För att nyckel till bom vid infarten till porten kontakta vår förvaltare i god tid, helst en vecka i förväg, och kom överens med dem om hur du kan få eller hämta en nyckel till bommen. Du gör det genom att göra en felanmälan.