Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsservice i Stockholm

Med fastighetsservice från HSB Stockholm håller ni er fastighet i toppskick genom regelbunden tillsyn och omsorg. Vi kan göra ännu större skillnad med mer avancerade tjänster som inte bara underhåller fastigheten, utan även höjer värdet på den.
mainimage

En välskött fastighet är både trygg och trivsam. På HSB Stockholm har vi kompetenta servicetekniker med lång och bred erfarenhet av fastigheter, vilket gör att vi kan utföra arbetet såväl snabbt som effektivt.

Vi har dessutom all kompetens samlad under ett och samma tak. Allt från fastighetsskötsel och rörmokare till andra specialkompetenser som tvättstugespecialister och drifttekniker.

Med lokalkontor över hela Stockholm finns vi alltid nära. Och skulle olyckan vara framme efter kontorstid har vi en jouravdelning som snabbt kan rycka ut och hjälpa er med akuta ärenden som exempelvis värmeproblem eller läckage. 

Kontakta oss om fastighetsservice för brf

Vill du veta mer om hur HSB Stockholm kan hjälpa er förening med fastighetsservice, eller få mer information om våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltning? Vi erbjuder tjänster för bostadsrättsföreningar i hela Stockholm, Järfälla, Haninge, Täby, Tyresö, Solna, Upplands Väsby, Upplands-Bro, Sollentuna och Nacka. Fyll i vårt formulär, så hör vi av oss!  

Tvättstugeservice via HSB Stockholm

Service tvättstuga

Förläng livslängden på era tvättmaskiner.

Hantverkare HSB Stockholm

Hantverkstjänster

Rörmokare och andra specialisttjänster.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret, så hör vi av oss!