Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Teknisk förvaltning för bostadsrättsföreningar i Stockholm

En väl underhållen byggnad är inte bara långsiktigt bra för ekonomin i en bostadsrättsförening, det ger er även en säkrare och tryggare boendemiljö. För att hålla en fastighet i gott skick behöver den skötas om på rätt sätt. HSB Stockholm erbjuder komplett teknisk förvaltning med långsiktighet, bred kompetens och lång erfarenhet.
mainimage

Service som gör skillnad

Oavsett om ni väljer att låta oss ta hand om hela er fastighetsförvaltning eller skräddarsy en lösning kan ni vara säkra på att ni får tjänster som gör vardagen enklare och boendet tryggare.

När det handlar om mer långsiktiga åtgärder, som att ta fram en tydlig underhållsplan eller projektleda större renoveringar kan ni dra nytta av våra erfarna medarbetare.

Vi gör vardagen lite enklare

Med hjälp av vår tekniska förvaltning får ni tillgång till all den professionella kompetens och tekniska service ni behöver för att vårda och utveckla er fastighet.

Som fastighetsägare ansvarar en bostadsrättsförening för att gällande lagar följs – så kallad egenkontroll. Vi hjälper er att sköta kontroller och besiktningar och att se till så er förenings fastighet uppfyller lagar och myndighetskrav. Vi kan även se till att ni har rätt avtal på plats och att leverantörer uppfyller sina uppdrag.

Förutom att få hjälp med bygg- och anläggningsarbeten, underhåll och underhållsplaner, kan vi även stötta vid framtagning av underlag som hjälper er att fatta beslut vid stora frågor som rör stambyte eller relining, samt se till så att er förening minskar klimatpåverkan och sänker driftkostnaderna.

Tillsammans tittar vi på era behov och hittar den bästa lösningen för er fastighet.

Förvaltning i delar eller helt paket? Ett urval av tjänster inom HSB Stockholms tekniska förvaltning:

Kontakta oss om teknisk förvaltning

Vill du veta mer om hur HSB Stockholm kan hjälpa er med teknisk förvaltning eller få mer information om våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltning?