Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Projektledning och stöd från idé till slutbesiktning

Stora renoveringar kan ofta kännas övermäktiga, men det måste ändå göras. Då kan det vara skönt att ta hjälp av någon som har kunskap och erfarenhet att leda hela projektet. Vi finns nära din bostadsrättsförening i Stockholm och hjälper gärna till med allt från utredning och analys till att säkerställa att arbetet utförs som det ska.
mainimage
Vi är Stockholms största leverantör av stambyte, relining och liknande tjänster och hållbarhet genomsyrar vårt arbetssätt. Vi hjälper er ta kloka beslut som är långsiktiga och hållbara ur både ekonomisk och miljömässig synvinkel. Våra experter har en lång erfarenhet av stora och komplicerade byggnationer, och kan hjälpa till hela vägen. Så oavsett om det gäller fasadrenovering, betongarbete, totalentreprenad eller att skapa bostadsrätter, så kan ni känna er trygga med oss.

Från inventering till kontroll och besiktning

Vi hjälper er under hela byggprocessen; från inventering, analys och upphandling till slutbesiktning. Många oförutsedda saker kan hända under ett större projekt. Med HSB Stockholm minimerar ni risken för det. Vi ser till att kostnaderna inte sticker iväg, att tidsplanen hålls och att era krav på kvalitet uppnås. 

Under byggets gång kontrollerar vi det tekniska utförandet. Det är extra viktigt att det görs i ett tidigt skede för att slippa anmärkningar vid slutbesiktningen. Vi håller även i byggmöten så att både styrelse och boende hålls väl informerade under arbetets gång. Vi bevakar era intressen och granskar bygget från ett tidigt skede så att det blir rätt rakt igenom.

För att hålla en fastighet i gott skick över tid behöver den skötas om på rätt sätt. HSB Stockholm även erbjuder komplett teknisk förvaltning med långsiktighet, bred kompetens och lång erfarenhet.

Allt under samma tak

Den stora kraften med kompetensen av teknisk expertis, projektledare, jurister, ekonomer och medlemskonsulenter och andra inom HSB Stockholm bildar ett otroligt starkt team. Som både ger de boende och styrelsen stöd under exempelvis ett stambyte. Dessutom kan vi hjälpa er med låneförhandlingen.

Kontakta oss om projekt- och byggledning

Vill du veta mer om hur HSB Stockholm kan hjälpa till att förverkliga era byggprojekt, eller få mer information om våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltning? Vi erbjuder tjänster i hela Stockholm, Järfälla, Haninge, Täby, Tyresö, Solna, Upplands Väsby, Upplands-Bro, Sollentuna och Nacka. Fyll i vårt formulär, så hör vi av oss!  

Inspireras av andra

BIlden föreställer en inredd lägenhet i Högdalen. På bilden syns en soffa, ett soffbord och två fönster som är  mot gården. I ett hörn står en stor krukväxt.

Från cykelförråd till lägenheter

En ny och fräsch lägenhet i en stabil förening - som funnits sedan 1954. Det låter nästan omöjligt, men ett samarbete mellan HSB Stockholm och Brf Högdalen gör nu att tio nya bostadsrätter inom kort får sina allra första innehavare.

Läs mer

Mycket att vinna på projektsamordning

Många bostadsrättsföreningars styrelser har en rad olika renoveringsbehov och möjliga investeringar att ta ställning till och planera inför. Det finns flera argument som talar för att om möjligt samordna projekten.

Läs mer

Tjänster inom projekt- och byggledning

stambyte

Stammar och våtrum

Ett stort jobb som kräver stora beslut. Vi hjälper er.

skapa bostadsrätter

Skapa bostadsrätter

Undvik fällorna och öka fastighetens värde maximalt.

upphandla entreprenörer

Inventering och upphandling

Underlag för att fatta rätt beslut.

fasadrenovering

Renovera fasaden

Utsidan räknas också. Se till att den är i bra skick.