Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsskötsel med HSB Stockholm

Med fastighetsskötsel från HSB Stockholm får ni hjälp att underhålla fastigheten och säkerställa en trivsam och trygg miljö. Våra fastighetsskötare är styrelsens ögon ute i fastigheten och ser till att allt fungerar, till exempel att lamporna lyser, att soprummet är ordnat och att alla dörrar går i lås som de ska.
mainimage
Vårt jobb är inte bara att se till att saker fungerar. Det är också att jobba proaktivt för att minimera risken för större ingrepp i framtiden, samt föreslå förbättringar som ger både ekonomiska och miljömässiga besparingar. Kanske borde belysningen bytas ut till ett mer energisnålt alternativ? Eller finns det dörrar som kan bytas ut för att bättre hålla värmen inne? Våra fastighetsskötare hjälper er med allt inom fastighetsservice.

Fastighetsskötare med service i fokus

Våra fastighetsskötare har lång erfarenhet av att hjälpa till med löpande skötsel och problemlösning. Arbetet präglas av bästa möjliga service och god kommunikation med både boende och samarbetspartners.

Bygg och underhåll

Våra fastighetsskötare hjälper er med byggnationer och renoveringar, men även mindre reparationer då behovet uppstår.

Alltid nära – medlem eller ej

Med våra lokalkontor är vi alltid nära. Vi anpassar självklart skötseln efter just era behov, oavsett hur stor eller liten förening det är. Och oavsett om ni är HSB-medlemmar eller inte.

Besiktningar

Vi utför även överlåtelsebesiktningar i lägenheter för att säkerställa att det inte finns några allvarliga brister innan nästa boende flyttar in.

Kontakta oss om fastighetsskötsel

Vill du veta mer om hur HSB Stockholm kan hjälpa er med fastighetsskötsel eller få mer information om våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltning? Vi erbjuder fastighetsskötsel för brf i Järfälla, Haninge, Täby, Tyresö, Solna, Upplands Väsby, Upplands-Bro, Sollentuna, Nacka och Stockholm. Fyll i vårt formulär, så hör vi av oss!  

Fler tjänster inom fastighetsservice

Tvättstugeservice via HSB Stockholm

Service tvättstuga

Förläng livslängden på era tvättmaskiner.

snickare rörmokare

Hantverkstjänster och specialister

Rörmokare och andra specialisttjänster.