Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Storuman Energi

Rabatt på elavtal

Du får medlemspris på el samt halva priset på uppläggningsavgiften när du tecknar elavtal.

Ingen fast avgift och kostnadsfritt miljöval
Ett viktigt argument är dessutom att Storuman Energi inte tar ut någon fast avgift. En fast avgift på 300 kronor ger ett påslag på elpriset med 6 öre per kWh om du förbrukar 5000 kWh per år.

Ursprungsmärkt vattenkraft el 
När du som HSB medlem tecknar ett avtal ingår även förnybar el från vattenkraft kostnadsfritt. Värdet uppgår till 0,625 öre/kWh inkl. moms. Du erbjuds även att ta ytterligare ansvar för livsmiljöerna i älvarna genom att teckna avtal för Storuman Blå El och då få el från vattenkraftverk som har miljögodkännanden utifrån de senaste europeiska miljökraven, för ett tillägg på 0,3 öre/kWh när du tecknar ett Elmixavtal (vilket är 1,2 öre/kWh i rabatt)

Fler avtal att välja bland
Självklart erbjuder vi fastpris och rörligt pris till rabatterat pris till dig som HSB-medlem, men varför ska vi inte ge dig den godaste kakan?

Nu kan du som HSB-medlem teckna Sveriges smartaste elavtal med rabatterat pris!

Klicka här för att komma till Mitt HSB och ta del av erbjudandet.

Dina Försäkringar

Förmånliga försäkringar

Du som är medlem kan till ett förmånligt pris teckna en hemförsäkring hos Dina - ett fullgott skydd för både dig, din familj och ditt hem. Dessutom ingår alltid en allriskförsäkring som ger dig ett skydd mot både slarv och otur.

Klicka här för att komma till Mitt HSB och ta del av erbjudandet.

Familjens jurist

Livsbesiktning

HSB kan i samarbete med Familjens Jurist erbjuda en Livsbesiktning®. Du ringer och bokar en tid och får då möjlighet att i lugn och ro gå igenom din familjesituation med en jurist. Dessutom kan du som HSB-medlem nu även till exempel utnyttja rabatter vid möte med en jurist på ett av Familjens Jurists kontor (och kan även få rabatter på Familjens Jurists online-mallar). Läs mer om erbjudandena på www.familjensjurist.se/hsbmedlem.

Ring 0771-472 472 och tryck 2.
Öppet vardagar kl. 09.00-17.00.
Under sommarmånaderna har vi lunchstängt mellan kl. 12.00 och 13.00.

HSB Juridisk rådgivning

Juridiskt stöd till HSB-medlemmar

Vi erbjuder juridiskt stöd till alla våra medlemmar i HSB, såväl enskilda medlemmar som bostadsrättsföreningar. Juristerna på HSB Riksförbund har stor erfarenhet avseende juridiska frågor som berör bostadsrättsföreningar och medlemmar. Det är enkelt att komma i kontakt med oss!

Som medlem i HSB behöver du faktiskt bara lyfta luren för att få kompetent juridisk rådgivning. Telefonrådgivningen är en mycket värdefull förmån om en knepig situation uppstår. Om du har frågor som rör familjerätt kan du genom oss få kontakt med vår samarbetspartner Familjens Jurist. Om du har skatterättsliga frågor hänvisar vi till Skatteverket.

Kontakta HSBs medlemsrådgivning för frågor som rör juridik i boendet

Den juridiska avdelningen på HSB Riksförbund har bland annat en unik kunskap och erfarenhet gällande utmaningar i bostadsrättsföreningar. Genom HSB Medlemsrådgivning erbjuds HSBs medlemmar kostnadsfri generell juridisk rådgivning. Frågorna kan handla om i princip vad som helst som rör boendet.

Ring 0771-472 472 och tryck 1.
Öppet vardagar kl. 09.00-15.00.
Under sommarmånaderna har vi lunchstängt mellan kl. 12.00 och 13.00.

HSB bevakar lagar och regler som rör ditt boende – läs våra juridiska tips här.