Styrelsemöte

12 juni 2022 Tisdagen den 7 juni sammanträdde bostadsrättsföreningens styrelse.

Här kommer en kort rapport från mötet.

Förvaltarberättelsen
På mötet gick vi igenom förvaltarrapporten, dvs information om det som föreningens förvaltare har hjälpt oss med sedan förra mötet. Det kan t.ex. handla om överlåtelser och försäljningar. Fyra lägenhetsförsäljningar har ägt rum sedan förra mötet.

Entrédörrar
Entrédörrarna i föreningen är i dåligt skick och behöver antingen bytas ut eller restaureras. Styrelsen beslutade att inhämta erfarenheter från en förening i grannområdet som nyligen bytt ut sina entrédörrar samt kontakta företag som säljer portar.

Asfaltering av parkeringen
Asfalten på vår parkering är i dåligt skick och behöver bytas ut. Arbetet kommer att ske tillsammans med två grannföreningar. Vi gick igenom vad som har gjorts hittills och vad som står på tur att göras i arbetet.

Cykelrensning
Det finns många övergivna cyklar i föreningens cykelställ och i cykelförråd. Styrelsen har därför tagit initiativ till en cykelrensning. Vi gick igenom vad som har gjorts och vad som återstår att göra kring cykelrensningen.

Styrelsemedlemmar
Adam Lunderup, vice ordförande i föreningen, kommer att flytta och avgår därför från styrelsen. Jan Balkeståhl kommer att ta över som vice ordförande.    

Kontakta gärna oss om du har frågor.

Sommarhälsningar från styrelsen i Brf Åttan