Vårsyn

27 april 2024 Föreningens vårsyn ägde rum den 25 april

Varje vår gör vi i styrelsen - tillsammans med vår förvaltare och vaktmästarna - en så kallad vårsyn. Det innebär att vi går runt genom våra fyra fastigheter för att uppmärksamma eventuella problem som behöver åtgärdas. En vårsyn görs även av vår trädgård. Vi noterade bland annat skador på fasaden, att klotter behöver tas bort i källaren på S:t Göransgatan, att stenarna (som flyttades under snöröjningen) behöver flyttas tillbaka till sin ursprungliga plats och att gräs behöver sås på lite olika håll. Vår förvaltare kommer att hjälpa oss att se till så att det som uppmärksammades under vårsynen kan åtgärdas. 

På föreningsstämman behandlades en motion om haspar. Vi kan berätta att hasparna till cykelrumsdörrarna nu är på plats. De sattes upp under tiden vi gick vårsynen. Återkom gärna löpande till vår förvaltare om du noterar andra saker som skulle behöva åtgärdas i vår förening.

Vi i styrelsen vill tacka alla bostadsrättsföreningsmedlemmar för att vi tillsammans håller våra fastigheter och trädgårdar i gott skick. 

Vårhälsningar från styrelsen 


Till nyhetslistan