Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Snickare för renovering, ombyggnation och reparation

Vi utför allt från mindre reparationer till större renoveringar, ombyggnationer och upprustningar. HSB hjälper såväl företag som privatpersoner i Uppsala och Enköping med köksrenovering, renovering av tvättstuga, badrum, balkong och utbyggnad.

Renovering av kök

Ska ni renovera köket? Många drömmer om att renovera köket och när det väl är dags är det viktigt att renoveringen görs av erfarna och lyhörda snickare så att köksdrömmarna kan gå i uppfyllelse.

Förutom att Upplands Boservice kan hjälpa er uppfylla era köksrenoveringsdrömmar, har vi även lång erfarenhet av att utföra renoveringar åt och inom bostadsrättsföreningar. Vi ser till att störningen hos grannarna är minsta möjliga.

Renovering av badrum & tvättstuga

Renovering av badrum och tvättstuga ställer höga krav på kvalitet och säkert byggande. Likt köksrenoveringsdrömmar är det många som drömmer om att renovera badrummet.

Tvättstugan är ofta ett bortglömt rum, eller ett rum som prioriteras bort när det kommer till renovering. Men faktum är att det är minst lika viktigt att renovera tvättstugan, eller i alla fall se till att det är ett finns ett intakt och säkert tätskikt även där. I bostadsrättsföreningar där tvättstugan används med frekvent är det viktigt att kontinuerligt serva maskinerna mellan renoveringarna.

Behöver ni hjälp med köksrenovering, badrumsrenovering eller kanske renovering av balkonger och gemensamma utrymmen i föreningen?