Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Teknisk förvaltning

Med teknisk förvaltning från HSB erbjuder vi alla bostadsrättsföreningar i Uppsala och Enköping ett tryggt och säkert boende och en bra, balanserad ekonomi. Att sköta både sin fastighet och den tillhörande utemiljön ger rätt förutsättningar för verklig boendetrivsel och ökar fastighetens värde.

Vi på HSB Uppsala har lång erfarenhet av all typ av fastighetsförvaltning och kan bidra med stor kunskap och kompetens till er bostadsrättsförening när det gäller teknisk förvaltning.

En sak som vi gärna hjälper till med är att upprätta en underhållsplan för er fastighet. Med grepp om vilka åtgärder som kommer att krävas, exempelvis om det blir aktuellt med stora investeringar, är det lätt att planera och finansiera projekten. Vi ser alltid till att underhållsplanen är tillgänglig online.

Kontakta oss om teknisk förvaltning

Vi erbjuder teknisk förvaltning för brf i Uppsala, Enköping och Bålsta.

Vill du veta mer om teknisk förvaltning eller om någon av våra övriga
tjänster inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss!