Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Förvalta eller förvandla er innergård och utemiljö

En omhändertagen och välplanerad innergård höjer inte bara boendemiljön – det höjer också värdet på fastigheten. Vi hjälper er att lyfta utemiljön till en helt ny nivå.

Med en lång historia av att ta hand om små innergårdar till utemiljöer med vidsträckta ytor vet vi att varje område har olika behov och förutsättningar. För oss är inget uppdrag för litet eller för stort. Från att plantera växter och beskära träd, till att anlägga nya utemiljöer som förbättrar både funktionen och upplevelsen för alla som vistas där.

Trädgårdsdesign & utomhusmiljö

Förutom skötsel av trädgårdar kan vi även hjälpa mer era trädgårdsdrömmar. Vår kunniga trädgårdsingenjör ritar allt från rabatter till anläggningar och skapar en trädgård att trivas i.