Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

VVS-service och rörmokare i Uppsala och Enköping

HSB Uppsala kan hjälpa er med allt från mindre vvs-arbeten till större och mer omfattande vvs-installationer. Vi är verksamma inom Uppsala och Enköping och hjälper såväl företag, fastighetsägare och föreningar som privatpersoner.

Rörmokare och VVS-installatör

Vi utför både nyinstallationer och reparationer av VVS om något gått sönder eller felinstallerats. Vi åtar oss även utbyten av hela undercentraler, kulvertar och stammar. Förutom detta besitter vi dessutom specifik kunskap om vattenbesparing och avhärdningsutrustning och kan hjälpa er med energibesparande åtgärder.

Våra VVS-reparatörer utför allt från mindre VVS-reparationer i enstaka lägenheter till större fastighetsinstallationer. 

När är du i behov av VVS-service?

Oftast behövs en VVS-montör för rörinstallationer, installationer av värmesystem och installationer av varmvattensberedare. Eftersom det är viktigt att VVS-installationer görs på rätt sätt är det faktiskt bara VVS-montörer som får genomföra denna typ av installationer. Om du ska renovera ett badrum eller ett annat våtutrymme kommer du behöva anlita en certifierad VVS-montör.