Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsförvaltning

HSB erbjuder fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningar i Uppsala, Enköping, Bålsta, Tierp, Skutskär och Östhammar. Det är både en praktiskt lösning och en långsiktig investering som gör styrelsearbetet enklare. Vi på HSB har utifrån vår långa erfarenhet av fastighetsförvaltning samlat stor och gedigen kunskap som gör oss till en trygg partner i förvaltningen av er fastighet.
mainimage

 

Vi kan bland annat hjälpa er med ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, renoveringar, underhållsplaner, smarta energitjänster och energideklaration, och mycket mer som ingår i skötseln av en fastighet och en bostadsrättsförening. Det är er förening som avgör vilka av våra tjänster som ni behöver hjälp med. Och vi ställer inga krav på medlemskap i HSB, utan alla bostadsrättsföreningar är välkomna att vända sig till oss för hjälp med professionell fastighetsförvaltning.

Upplands Boservice har bytt namn till HSB

Samma starka lokalkännedom och service

För fastighetsägare

För privatpersoner