Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Medlemserbjudanden

Som HSB-medlem har du tillgång till många uppskattade medlemserbjudanden. Vad sägs som rabatterade priser på bredband och inredning till drömköket eller hotellnätter till förmånliga priser.

Upptäck våra aktuella medlemserbjudanden

Bonniers

Bonniers är Sveriges största förlag med bredast utgivning erbjuder förmånliga
priser på höstens utbud av böcker. Just nu får HSB-medlemmar 20 % på ordinarie priser på böcker.

Besök Mitt HSB för att ta del av erbjudandet.

Nordkök

Som medlem får du just nu två stekpannor från Nordkök till priset av en! Beställ på nordkok.se och betala 599 kr (ord pris 1 198 kr) inklusive frakt. Som HSB-medlem har du dessutom alltid 25 procent rabatt på hela Nordköks sortiment i webbutiken.

Logga in på Mitt HSB för att läsa mer och ta del av erbjudandet.

Volvo On Demand

Med Volvo On Demand får du det bästa av smart bildelning – anpassat efter dina behov. Ladda ner appen och kom igång på nolltid. Som HSB-medlem får du 6 månaders fritt medlemskap.

Hafa Brand Group

Hafa utvecklar badrumsmöbler för stora som små badrum. Nu kan du som medlem köpa utvalda kampanjprodukter till ett rabatterat pris, som bland annat duschväggar, duschset och köksblandare i olika utföranden.

För att läsa mer och ta del av din rabattkod loggar du in i Mitt HSB.

Vedum

Du som HSB-medlem får 30 procent rabatt vid köp av ett komplett kök under perioden 1 december 2023 – 31 januari 2024. Välkommen till Vedums utställningar i Göteborg, Linköping, Malmö, Stockholm, Uppsala och Vedum eller läs mer på vedum.se.

The Friendly Home

Få ett väldoftande hem med doftpaketet Fresh. Som HSB-medlem får du 30 % rabatt på storsäljaren som inkluderar doftljus, doftpinnar och tvål. Produkterna har en frisk och fräsch doft av mandarin, lime och rosa grape i kombination med vita blomster och vanilj. Du får också 15 % på övrigt sortiment.

Logga in på Mitt HSB för att ta del av erbjudandet.

 

Eldstickan

Passa på att investera i Eldstickans brandsäkra inredningsprodukter som också är snygga detaljer i ditt hem. Nu får du som medlem 20 procent på brandvarnarboxen, brandfilten samt asken med tändull som hjälper dig att få eld i kaminen, grillen eller brasan på ett miljövänligt och säkert sätt.

Logga in på Mitt HSB för att ta del av erbjudandet.

Nextory

Som HSB-medlem får du läsa och lyssna gratis i 60 dagar. Lyssna på en bok i bilen, på väg till bussen eller går en promenad. Nextory är en prenumerationstjänst med ljudböcker, e-böcker och digitala magasin direkt i mobilen eller surfplattan via iOS- eller Android-app.

 

Bright Equipment

Som HSB-medlem får du 30 % på skaljackor och skalbyxor fram till 26 december. Och dessutom 25% rabatt på hela sortimentet - från handskar till vattentåliga väskor.

Läs mer och få tillgång till rabattkoden när du loggar in på Mitt HSB.

Se dina förmåner

Logga in på Mitt HSB idag för att ta del av dina förmåner som HSB-medlem.

Se alla erbjudanden