Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Medlemskap för bostadsrättsföreningar

Ett HSB-medlemskap för din bostadsrättsförening ger trygghet och bra stöd i det löpande arbetet för styrelse och medlemmar. Med medlemskapet kommer dessutom den erfarne HSB-ledamoten som deltar i och stöttar ert styrelsearbete.

Detta får din bostadsrättsförening:

  • Erfaren HSB-ledamot
  • Juridisk rådgivning
  • Utbildningar och stöd
  • Specialnummer av tidningen Hemma i HSB
  • Erbjudanden och samarbetsavtal

Vill du veta mer om brf-medlemskapet?

HSB har ett omfattande utbildningspaket och sakkunnig rådgivning som är skräddarsydd för arbetet i din bostadsrättsförening. Utöver det får ni tre specialnummer per år av tidningen Hemma i HSB, med innehåll som är skräddarsytt för förtroendevalda i bostadsrättsföreningar. Ni kan också utnyttja de många samarbetsavtal som HSB förhandlat fram med utvalda leverantörer. Listan kan göras lång, ni har allt att vinna på medlemskapet!

Välj en regional HSB-förening för mer information och kontakt: