Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Årsredovisning HSB Göteborg

I vår årsredovisning sammanfattar vi året för HSB Göteborg. I filmer, texter och bilder berättar vi om de utmaningar och framgångar som vi har mött.

Årsredovisningen tas varje år på årsstämman. Därefter publiceras den här på hemsidan. Vill du ha mer information om årsredovisningen, kontakta Maria Olgarsson:

Maria Olgarsson, vd-assistent
Telefon: 010-442 20 21
E-post: maria.olgarsson@hsb.se

Årsredovisning 2022

Kriget i Ukraina kom att prägla 2022 med stigande räntor och materialkostnader, skenande energipriser samt en svag bostadsmarknad. HSB Göteborg, liksom många andra i branschen, påverkades kraftigt av det osäkra omvärldsläget. Men under året fanns trots oroligheterna flera positiva inslag. Och med en stabil ekonomi i grunden har HSB Göteborg goda förutsättningar att rida ut stormen.