Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Rutiner vid visningar och kundmöten med anledning av coronaviruset

HSB Göteborg följer myndigheternas rekommendationer för att begränsa och förhindra smittspridning av coronaviruset.

Verksamheten fortsätter som vanligt men med vissa begränsningar och försiktighetsåtgärder. Det är viktigt att vi upprätthåller en trygg situation både för både dig som kund och för våra medarbetare samtidigt som vi fortsätter leverera i enlighet med de avtal vi tecknat. Därför har vi vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder:

  • Våra medarbetare följer myndigheternas råd och är helt symtomfria när de träffar kunder och medlemmar. 
  • Vid åtgärder i lägenheter är vi extra noggranna med att hålla avstånd och ber också de boende att hålla sig i ett annat rum när arbetet utförs. Instruktioner om vårt förhållningssätt får kunder och medlemmar när felanmälan görs.
  • Vi är extra noggranna med handhygienen och renhållning av ytor. 
  • Vi ha stängt våra kontor för spontanbesök och genomför just nu kundmöten enskilt eller i mindre grupper samt via digitala lösningar. 
  • Våra medarbetare håller avstånd och undviker handskakningar och nära kontakter vid kundmöten och lägenhetsvisningar. 
  • Vi erbjuder också privata visningar för de kunder som önskar det. 
  • Vi undviker möten med fler än ett fåtal deltagare samt med personer som tillhör en riskgrupp (70+ och/eller har en underliggande sjukdom)

Vi erbjuder även möjlighet till digitala möten genom till exempel Microsoft Teams eller via telefon. Med tanke på rådande situation är det viktigt för oss att du känner dig trygg och att vi kan hitta en lösning som fungerar bra för dig.

Kundmöten nyproduktion

Som vanligt kan du göra en intresseanmälan hsb.se eller genom att kontakta oss direkt. Kontaktuppgifter till våra säljare finns på respektive projektsida.  

Kundmöten förvaltning

Om du köper förvaltningstjänster av oss och har funderingar, kontakta i första hand din kundansvarig. 

Mer information om covid-19 - coronavirus 

På 1177 Vårdguiden hittar du fördjupad information om covid-19 och coronaviruset. 

Covid-19 and the coronavirus – other languages 

On 1177 Vårdguiden, you can find links to information in multiple languages about covid-19 and the coronavirus.