Nyproduktion i Stockholm

mainimage

Är du intresserad av nyproduktion i Stockholm? Då kan vi erbjuda dig en bostadsrätt i något av alla våra nya spännande områden. HSB bygger och utvecklar nya bostäder i många attraktiva lägen. Vi har nyproduktion i huvudstaden, såväl som i andra kommuner i Stockholmsområdet och i Sigtuna.

Huvudstadens fantastiska läge vid vattnet gör att HSB kan erbjuda flera riktigt attraktiva projekt med nyproduktion med sjöutsikt över Stockholms inlopp, Saltsjön och Mälaren. Är du intresserad av att bo med utsikt över vatten, så ta en extra titt på vår nyproduktion i nyproduktion i Nacka och Upplands-Bro.

När vi ritar hus är utemiljön minst lika viktig som innemiljön. Vi bygger vackra utemiljöer med gröna gårdar och utrustar de flesta lägenheter i vår nyproduktion med balkong, uteplats eller terrass. Vi har även flera fastigheter med lyxiga takterrasser för socialt umgänge. 

Nästan var man än bor i Stockholm är det nära till grönområden och naturreservat. HSB har nyproduktion i gröna lägen på flera platser runt omkring i huvudstadsområdet. Vi månar om att bygga i kommunikationsnära lägen, och därför ligger all vår nyproduktion nära tunnelbana, tvärbana, buss eller pendeltåg. Är du ute efter nyproduktion nära stan, nyproduktion vid kollektivtrafik eller nyproduktion i ett grönt läge så rekommenderar vi att du exempelvis kikar på en bostadsrätt i något av våra nya kvarter med i nyproduktion i JärfällaTäby, Sundbyberg, Solna och Upplands Väsby.

Välkommen till en HSBs nyproduktion i Stockholm!