Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Hyresrätt i HSB

Söker du en hyresrätt i Östergötland eller södra Närke? Med omkring 1 400 hyresrätter är vi i HSB Östergötland inte bara en av de stora hyresvärdarna, vi är också en av de mest erfarna. Det är en trygghet för dig som hyresgäst. Vi är dessutom en kooperation, som låter vinsten gå tillbaka till boendet. Det betyder att vi satsar på dig som hyresgäst och investerar i det hus där du bor.
Bilden ovan: HSB Bäcken - nybyggda hyresrätter i Berga Park, Linköping.

Vi har lediga lägenheter i Linköping, Motala, Mjölby, Vadstena och Askersund. Dessa förmedlar vi i första hand till våra medlemmar som bosparar. Dessutom har vi nybyggda hyresrätter i Berga Park, moderna och ljus lägenheter med hög standard. I HSB vill vi skapa det goda boendet, och det betyder att vi är seriösa och långsiktiga – att vi är en trygg hyresvärd.

Läs mer om att bo i hyresrätt i HSB.

Bli medlem

Som medlem kan du bospara i HSB och öka dina chanser på vår bostadsmarknad.

Sök bostad nära dig

Här kan du söka bland alla våra hyresbostäder i HSB

Börja bospara

Som bosparare i HSB har du dubbla förturer. Nyproducerade bostadsrätter och hyreslägenheter.