Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSBs hyresrätter i Askersund

Mitt i Sverige, vid toppen av Vättern, ligger Askersund. I denna lilla mysiga trästad precis vid vattnet hittar du kullerstenstorg, caféer, hamnliv och små butiker. Askersunds strandpromenad omger staden längs vattenlinjen och här finns gott om plats för lek och bad, samt generösa grönytor för picknickfilten.
HSB har ibland lediga lägenheter här. Kanske finns en hyresrätt för dig!

Lediga lägenheter

För att se om det finns lediga hyreslägenheter i Askersund just nu klickar du på sökrutan. Klicka på varje fastighet så får du veta mer.

Hyresrätter i Askersund

Borgmästaregatan 1-5

Våra fastigheter Borgmästaren 1 och 2 finns på Borgmästaregatan 1-5. Husen är fyra våningar höga och omges av grönytor med sittmöjligheter. Lägenheterna (48 stycken) är från 1 till 3 rum och kök. Alla lägenheter har balkonger. Husen ligger strax öster om Askersunds centrum. Busshållplats och livsmedelsbutiker finns i närheten. En liten bit bort ligger Vättern.

Floragatan 20 A-B, 22 A-B

Vår fastighet Bergsmannen 2 finns på Floragatan 20 A-B och 22 A-B. Huset är tre våningar högt och omges av grönområden med parkbänkar. Lägenheterna (36 stycken) är från 1 till 2 rum och kök. Alla lägenheter har balkonger. Huset ligger strax öster om Askersunds centrum. Busshållplats och livsmedelsbutiker finns i närheten. En liten bit bort ligger Vättern.

Norströmsgatan 7 A-C, 9 A-C

Våra fastigheter Merkurius 9 och 10 finns på Norströmsgatan 7 A-C och 9 A-C. Husen är två våningar höga och har en trevlig innegård med sittplatser. Lägenheterna (32 stycken) är från 1 till 3 rum och kök. Husen ligger mitt i centrala Askersund. En kort promenad bort ligger Vättern.

Bli medlem

Som medlem kan du bospara i HSB och öka dina chanser på vår bostadsmarknad.

Sök bostad nära dig

Här kan du söka bland alla våra hyresbostäder i HSB

Börja bospara

Som bosparare i HSB har du dubbla förturer. Nyproducerade bostadsrätter och hyreslägenheter.