Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Johan IIIs väg 7, 9 och 11

Vår fastighet Biktfadern 2 finns på Johan III:s väg 7, 9 och 11. Husen är tre våningar höga och omger en trevlig gård med grönytor och en damm. Lägenheterna (27 stycken) är från 2 till 3 rum och kök. Alla lägenheter har balkong eller uteplats samt en fransk balkong. Husen ligger i närheten av Vättern, Vadstena kloster och Klosterområdet.

Motalagatan 16 A-C

Vår fastighet Harven 7 finns på Motalagatan 16 A-C. Huset är två våningar högt och har en trevlig innegård med sittplatser. Lägenheterna (9 stycken) är från 2 till 3 rum och kök. Alla lägenheter har stora balkonger i söderläge. I hyran ingår det inte värme, vatten eller el utan det är kallhyra. Huset ligger i närheten av Vadstena kloster och Klosterområdet.

Stora Torget 3 och 5 A-F

Vår fastighet Härolden 4 finns på Stora Torget 3 och 5 A-F. Huset är mellan två och tre våningar högt och har en trevlig innegård med sittplatser. Lägenheterna (27 stycken) är från 1 till 3 rum och kök. Huset ligger centralt efter gågatan i Vadstena. En liten bit bort ligger Vättern och Vadstena slott.

Bli medlem

Som medlem kan du bospara i HSB och öka dina chanser på vår bostadsmarknad.

Sök bostad nära dig

Här kan du söka bland alla våra hyresbostäder i HSB

Börja bospara

Som bosparare i HSB har du dubbla förturer. Nyproducerade bostadsrätter och hyreslägenheter.