Skräpfickan & Dragkärra

Skräpfickan- öppet helgfria lördagar kl. 10.00-11.00

Som enda bostadsrättsförening i kommunen är vi  tillsammans med grannföreningen Brf. Sting unika genom att vi kostnadsfritt kan erbjuda våra medlemmar att göra sig av med grovsopor, möbler, elektronik, material från renovering av lägenheten mm i vår Skräpficka. Det är till för sopor/avfall som DU INTE kan sortera i våra miljöhus (soprum). Skräpfickan är öppen varje helgfri Lördag kl. 10.00- 11.00.

Du får  inte lämna färgburkar, kemikalier, brandfarliga vätskor, däck och bilbatterier i skräpfickan utan det får Du köra till och lämna på återvinningscentralen i Snårarp. Det är givetvis förbjudet att dumpa saker utanför skräpfickan under veckorna. Gör Du det får Du betala föreningens bortfortslings- och arbetskostnader på minimum 1000 kronor i avgift.

Lån av dragkärra och nycklar till gårdsgrindarna

Om Du behöver en dragkärra för att tex transportera bort möbler, byggmaterial eller annat till Skräpfickan så har föreningen en större dragkärra som medlemmarna kan låna kostnadsfritt. Den bokas hos förvaltaren Magnus Sjöberg senast torsdagen innan Du behöver låna den. I samband med att Du hämtar ut nyckeln till dragkärregaraget får Du deponera 200 kronor som Du sedan får tillbaka när Du lämnar tillbaka nyckeln. Vill Du låna dragkärran Ring förvaltare Magnus Sjöberg tel. 0739 533 533. Du når honom under hans telefontid- varje helgfri vardag Måndag tom Fredag kl. 10.00-11.30.

Behöver Du låna nycklar till grindarna i samband med in- eller utflyttning, bygg- och möbelleveranser mm kontakta förvaltaren så får Du låna nycklar. Behöver Du låna dragkärra eller grindnycklar under helgen. Kontakta förvaltaren senast torsdagen innan helgen.