Event på Täby torg 8 oktober

26 september 2022

Till boende i närheten av Westfield Täby Centrum, Under hösten kommer Täby C inte endast byta namn till Westfield Täby Centrum, utan bli del av något större. Samtidigt behåller vi allt du gillar i en kraftfull kombination av globalt och lokalt för att erbjuda det bästa inom handel, mat och underhållning. Förutom att vi blir en del av något större kommer vi under hösten att lansera ny arkitektur, fler servicetjänster, uppgraderade utrymmen och flera nya butiker i centrum.

Nya tjänster & butiker
Som del av vår lansering av Westfield Täby Centrum, kommer vi introducera nya tjänster för våra besökare, till exempel nya lounger, en uppgraderad service-hub och pick-up point, garderob samt utlåning av barnbilar för alla våra medlemmar. Dessutom kommer vi lansera barnpassning som en ny tjänst där våra allra minsta besökare får en spännande upplevelse, allt från pyssel till spännande pedagogiska lekar och leksaker. Dessutom kommer Westfield Täby Centrum öppna en rad av spännande butiker och uppdateringar, som till exempel svenska modemärket Chiquelle, underklädesmärket Hunkemöller, modekedjan STHLM Blvd samt virtual reality upplevelsen YAY VR.

Lanseringsevent 8 oktober & festivalvecka (8-16 okotber)
Lördagen den 8 oktober vill vi bjuda in våra besökare att fira Westfield Täby Centrum under ett lanseringsevent med en välkänd artist på scen tillsammans med andra musik- och dansuppträdanden. Vi fortsätter firandet med vår festivalvecka 8-16 oktober med exklusiva erbjudanden, härliga överraskningar och spännande aktiveringar. Med detta brev vill vi informera om att det kommer att hållas uppträdanden på Täby Torg den 8 oktober och nedan följer ett förtydligande för vad som händer på torget under dagarna kring eventet.

Tidsplan*

Torsdag 6 oktober
• Scenbygge och uppriggning under kvällstid kl.17.00 -21.00

Fredag 7 oktober
• Scenbygge och uppriggning under dagtid, ej störande arbeten efter kl.22.00

Lördag 8 oktober
• Sista delen av uppriggning och soundcheck inför eftermiddagsshow kl. 09.00-12.00
• Show och scenuppträdande mellan kl. 12.00 -14.00 – fokus barnfamiljer
• Torget töms på besökare, samt soundcheck inför kvällsshowen kl.14.00-16.30
• Kvällsshow 17:00 – 20:00
• Nedriggning och städning kl. 20.00 -22.00

Sön 9 okt
• Nedriggning från kl. 10.00 och återställande av Täby Torg *Med reservation för att förändringar kan ske

Håll utkik på vår hemsida för mer information https://se.westfield.com/tabycentrum


Till nyhetslistan