Bastu

För att få tillgång till bastun måste Du först besöka vår expedition för att bli registrerad som användare. Det gör Du under någon av våra ordinarie öppettider. Du får då skriva på ett avtal där Du också förpliktigar Dig till att följa de regler som finns för att använda bastun.

Bastun finns i långhuset och ingången hittar Du på baksidan mellan port 29 och 31.

När Du fått behörighet till bastun så kommer Du att kunna boka pass via bokningsterminalen som finns i tvättstugan på Sikvägen 29 eller via vår hemsida, www.brfgaddan.se

 

Bastun är öppen måndag-fredag mellan kl. 12:00-22:00 och under helger mellan kl. 10:00-22:00.

Passen är begränsade till 2 timmar och Du kan inte boka nytt pass förrän Du har slutfört ditt första.


Du kommer inte in i bastun utan behörighet och inte heller om Du inte bokat in något pass.

 

SÅ HÄR BOKAR DU BASTUN

 

Du bokar på samma sätt som man bokar tvättstugorna, d.v.s. genom onlinebokningen som du når via vår hemsida alternativt direkt på bokningspanelen belägen i vår tvättstuga på Sikvägen 29.

OBS! Du kan inte boka via bokningspanelen i tvättstugan på Sikvägen 59.Bokning av bastun på vår hemsida (steg för steg):

 

  1. Gå in på Bokning av tvätt och bastu under vår hemsida (www.brfgaddan.se)

  2. Logga in med ditt användarnamn och lösenord. Ditt användarnamn är ditt lägenhetsnummer.(Om ditt lägenhetsnummer bara har 1 eller 2 siffror så lägg till  nollor så det blir 3 siffror t.ex 005. Har du inget lösenord måste du kontakta styrelsen som lägger in ditt valfria lösenord i vårt bokningssystem.

  3. Välj Sikv 29 på menyn.
  4. Därefter väljer du vad du vill boka (Tvätt, Grovtvätt eller Bastu) och följer de steg som anvisas.