Bokning av föreningslokalen pausad igen pga. covidrestriktioner

Från och med den 12 januari införs fler åtgärder för att minska smittan av covid-19. Därför väljer styrelsen att åter pausa bokning av föreningslokalen.

Enligt de nya råden från Folkhälsomyndigheten uppmanas alla vuxna att begränsa antalet nära kontakter inomhus genom att avstå från större middagar och fester samt liknande sociala sammanhang. Med anledning av det har styrelsen bestämt att pausa möjligheten att boka föreningslokalen för middagar och fester. Vi återkommer med info när läget ändras.

Mer info hittar du på Folkhälsomyndighetens webbplats.

 

När restriktionerna har släppts kan du som bor i vår förening kan hyra föreningslokalen för möten, fester och barnkalas. Lokalen ligger på Husarvägen 21 (stora gården) och har plats för ca 30 sittande gäster. Där finns glas, porslin, bestick för lika många deltagare.

Pris: 500 kr per uthyrningstillfälle. Ingen deposition behövs.

Du bokar lokalen genom att skicka ett mejl till Branislav Grbic - branislav.grbic@bredband.net

 

Följande regler gäller när du hyr föreningslokalen:

  • Du som bokar lokalen ska själv närvara vid mötet, festen eller kalaset
  • Rökning är inte tillåtet inne i lokalen
  • Ytterdörren ska vara stängd när du har möte/fest, och du kan inte ställa upp dörren
  • Mat och dryck ska förtäras inne i lokalen och du ska inte ta ut flaskor, glas, porslin etc. ut ur lokalen.
  • Du får förstås spela musik i lokalen, men endast till kl. 22.00 och ljudnivån ska inte vara så hög att de som bor i närheten störs.
  • Innan du lämnar tillbaka nycklarna ska lokalen vara städad och möblerna iordningsställda. Golven ska vara avtorkade, diskmaskinen tömd och glas, porslin etc. ska vara i skåp och lådor. Allt avfall ska vara kastat och bortfört – även eventuella fimpar utanför lokalen.