Tvättstugor

Vi har sammanlagt 9 tvättstugor i vår förening. I varje tvättstuga finns två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp, två tvättvagnar, en mangel och en lakanssträckare. I tvättstuga 6 på Hagtornsvägen 2-4 finns en tvättmaskin för grovtvätt. Du som inte bor i det huset kommer in via gaveldörren.

Öppettider
Måndag-lördag: 07.00 - 22.00
Söndag: 10.00 - 22.00

Ordningsregler
Tänk på dina grannar. När du har använt tvättstugan ansvarar du för att nästa användare möter en ren och städad tvättstuga. Innan du lämnar ska du: 

  • torka av maskinerna och arbetsytorna.
  • tömma torktumlarens luddfack.
  • sopa och våttorka golvet.

Kontakta styrelsen om tvättstugan är stökigt när du ska börja tvätta. Styrelsen kan se i bokningsloggen vem som har bokat tvättstugan före dig.

Bokning
Du bokar tvättstugan med din tagg på terminalen utanför någon av tvättstugorna eller på nätet. Om du vill boka tvättstugan via nätet behöver du först ett lösenord som du får av styrelsen genom att skicka ett meddelande via Kontakta styrelsen. Du kan också skicka ett mejl på info@hackspetten.com (glöm inte ge ditt fullständiga namn och din adress i mejlet).

 När du har fått ditt lösenord gör du så här:

  1. Gå till hackspetten.sakrafast.se (inget www och inga mellanslag i adressen) eller logga in via inloggningsfönstret nedan.

  2. Ditt lägenhetsnummer är ditt användarnamn. Det ska vara fyra siffror och med kortare lägenhetsnummer lägger du nollor framför. Till exempel får lägenhet 96 användarnamnet ”0096”.

  3. Ange lösenordet och klicka på ”Logga in”.


Du kan även logga in direkt härifrån: