Parkering

Kontakta HSB Norra Stor-Stockholm när du vill boka en parkerings-  eller garageplats eller säga upp en som du redan har.

Hur ställer jag mig i kö för att få en parkeringsplats?
Om du behöver en parkeringsplats eller garage kontaktar du HSB Stockholm som har hand om köer och tecknande av parkeringsplatser. För att ställa dig i kö mailar du till service.stockholm@hsb.se.

I mejlet uppger du för- och efternamn, telefonnummer, e-postadress, namnet på vår bostadsrättsförening (Brf Hackspetten) samt ditt lägenhetsnummer. Det är viktigt att du tydligt anger att det gäller parkering (HSB har även hand om uthyrning av förråd). 


Gästparkering - avgift från och med 1 juli 2020
Styrelsen har bestämt att införa parkeringsavgift för gästparkeringen på Holmvägen 23 (vid återvinningsstationen) från och med 1 juli 2020. Det kommer att kosta 3 kr per timme, dygnet runt att stå på parkeringen.

Bakgrunden till att styrelsen inför en parkeringsavgift är att platserna har missbrukats och används av boende i området. 


Parkering på gården vid kortvarigt behov
Om du behöver parkera på gården eller någon annanstans på vårt område (till exempel vid flytt) kan vi i styrelsen ge dig ett tillfälligt parkeringstillstånd. Kontakta styrelsen eller kom till föreningslokalen när det är måndagsöppet i föreningslokalen.

Det är INTE tillåtet att parkera framför garageportar. Så länge du själv är där och tex. städar bilen eller packar in och ur är det ok. Då räknas det inte som parkering. Du kan däremot INTE lämna din bil där om du själv går därifrån.

 

Användarinstuktion för elstolpe
När elstolpen inte används på några månader kan det hända att du behöver trycka ner skyddsbrytaren hårt och sedan trycka upp den igen. Se hela användarinstruktionen HÄR.