Information om ventilationsarbetet / Information regarding the ventilation works

08 november 2020 VENTILATIONSARBETET, avslutande arbeten. THE VENTILATION WORKS, finishing the project.

Nu har VVK AB avslutat de stora installationerna i huset och i de flesta lägenheter, i ca 8 lägenheter har vi fortfarande inte fått tillträde men jobbar på det. Nu kan vi i föreningen tillsammans med VVK övergå till att åtgärda de tekniska fel som finns i huset med t.ex läckage i kanaler, och även tekniska misstag som kan ha uppstått.

I föreningens Facebook grupp har vi bett om återkoppling från de som är medlemmar där. Johan Brunberg, arbetsledare kommer att avisera er och gå igenom det ni beskrivit och planera för möjliga åtgärder, som sedan utförs. För er som inte är med i Facebook-gruppen ber vi er att skicka eventuella frågor, fel, kommentarer till brfkristinebergshojden@hotmail.com senast den 12 november så att arbetet kan starta så snart som möjligt.

Om du har för kallt kan du stänga ventilerna tills Johan besökt din lgh. Projektet kommer att avslutas med en besiktning och en OVK.

Tack för hjälpen så vi kan se till att ventilationen (och värmen) fungerar i vårt hus!

Vänliga hälsningar, Styrelsen Brf Kristinebergshöjden

In English: 

We will now continue to fix the ventilation in the building. All big installations are made and should you experience anything you think is not right please email brfkristinebergshojden@hotmail.com before 12 November and then Johan Brunberg, who is leading the work from VVK AB, will let you know when he will vist your flat and go through any technical issues (such as leaking channels) and/or technical mistakes.

If you have already let us know through Facebook, we already have you on Johan’s list to visit.

If you are experiencing that your flat is cold, with the heaters on, please close your window vents until Johan has been.

Thank you for your help to get this organised so we can get ventilation (and heating) fixed!

Kind Regards, Styrelsen Brf Kristinebergshöjden


Till nyhetslistan